dinsdag 5 juli 2016

Verschillende activiteiten Hembrug terrein

Op het Hembrugterrein (vlakbij de pont naar Amsterdam) zijn verschillende dingen te doen komende tijd. Het idee is om dat terrein met oude fabrieken weer op te laten leven door middel van bijvoorbeeld kleine festivals. Klik hier voor meer algemene informatie over het Hembrugterrein en voor de komende activiteiten.

Een van deze dingen is bijvoorbeeld een openluchtbioscoop. 18 juni werd de film "Into the wild" gedraaid en 16 juli draaien ze "The imaginarium of doctor parnassus." Mocht je geïnteresseerd zijn, check wel even de website van het Hembrugterrein voor alle informatie, je moet namelijk je eigen stoel meenemen bijvoorbeeld!


Daarnaast zit in een van de oude gebouwen een kleine markthal waar elk weekend de Yada Yada market zit. Sinds november 2015 kan je elke vrijdag, zaterdag en zondag langskomen en bij verschillende soorten kraampjes eten kopen. Ze hebben zowel Spaanse hapjes als allerlei cocktails of een heerlijke zeevruchtensalade... Kijk op de site van de yada yada market voor meer informatie exclusief over deze markthal. Zie hieronder de folder en routebeschrijving (vanuit Amsterdam gezien).


Een super goed idee als je een keertje lekker ergens anders wilt eten met vrienden of met je ouders. Het eten is wel prijzig, maar je moet goed rondkijken en keuzes maken, dan krijg je wel waar voor je geld!
Vanuit het centrum van Zaandam ben je er binnen 10 minuten fietsen en het terrein is ook met de auto te bereiken.



















Zie hier twee voorbeelden van wat je zou kunnen verwachten van het eten daar... (Enorme aanrader allebei)
Home-made Ice tea
Verse visschotel (klein)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten